Reempresa als mitjans

La jornada està pensada per dinamitzar el mercat de la compra i venda d’empreses

Llegir més


Jornada de dinamització del mercat local Reempresa Cerdanyola

https://www.cerdanyola.cat - 09/11/2018

S'adreça a gestories, assessories, associacions d'empresaris, gremis, entitats del tercer sector i entitats financeres. Es farà el dia 20 de novembre a la masia de Can Serraperera a partir de les 10 h

Llegir més


Can Calderon ofereix des de l'any 2013 assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat

Llegir més


Promocionar l'economia des del Reempresa

http://viladecans.cat/ - 08/11/2018

L’Ajuntament ha renovat el seu compromís amb el Centre de Reempresa de Catalunya. El municipi disposa des del 2013 d’un punt d’atenció de la Reempresa ubicat a Can Calderon on ofereix assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. L’objectiu del programa promogut per la patronal Cecot en col·laboració amb Autoocupació és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi.

Llegir més


Reempresa, o com assegurar la continuïtat dels negocis

http://lleidatv.alacarta.cat - 07/11/2018

Quants negocis -botigues, tallers, petites empreses,…- han vist tancar vostès perquè el o la titular es jubila i no ha trobat qui se’n vulgui fer càrrec? Quants negocis han vist plegar perquè no sorgeix qui vulgui asumir-ne el traspàs?

Llegir més


El Palau Firal de Manresa ha acollit aquest dimarts al matí la cinquena edició de la Matinal de la Reempresa; un matí d'activitats i conferències destinades a persones empresàries que busquen vendre la seva empresa i a emprenedors/es que busquen agafar el relleu d'un negoci que ja està en funcionament.

Llegir més