La Reempresa

Reempresa

Qui som?

Som una iniciativa promoguda per la patronal catalana Cecot i la Fundació Privada cp’Ac (www.autoocupacio.org), amb la col·laboració del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), que funciona com a espai físic i virtual per tal de coordinar els serveis efectius de recolzament al cedent i al reemprenedor en processos de reempresa.


Reempresa

Xarxa Reempresa

La força i l’èxit de Reempresa està a les mans de les persones que conformen l’equip de tècnics i consultors distribuïts per tot el territori català gràcies a la col·laboració d’una extensa xarxa d’organismes públics, organitzacions empresarials i entitats professionals que fan possible que, cada dia, cedents i reemprenedors es coneguin.


Reempresa

Punts d'atenció

Troba el teu punt d'atenció del Centre de Reempresa de Catalunya més proper.


Però, què és la Reempresa?

És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.


La nostra missió

La missió del Centre de Reempresa de Catalunya és la consecució d’un entorn favorable per a la transmissió d’empreses entre persones empresàries i persones reemprenedores.


Què oferim?

Al Centre de Reempresa de Catalunya us oferim un servei sense afany de lucre coordinat per professionals del món de la reempresa amb el suport de tota la xarxa de col·laboradors.


La Reempresa a Europa

Transeo és l’associació europea del sector de la transmissió de petites i mitjanes empreses a Europa i té per objectiu promoure l’intercanvi de bones pràctiques i coneixement entre entitats del sector per tal d’estimular la transmissió de pimes a tota Europa, així com representar-ne els seus interessos a llarg termini.


Reempresa en Xifres

En aquest espai et presentem algunes de les dades més rellevants dels processos de reempresa perquè coneguis amb més detall les característiques de les operacions intervingudes pel Centre de Reempresa de Catalunya.


Preguntes freqüents

Per què és necessària tanta documentació per donar d’alta la meva empresa? Quant trigaré en vendre la meva empresa? Et responem a aquestes i a totes les preguntes freqüents que ens traslladeu.