“El procés ha estat fàcil i àgil. Em vaig donar d’alta a l’IMPO de Badalona quan estava a l’atur, i vaig conèixer al cedent a Barcelona Activa”

Publicado el 27-10-2017



Nom empresa: ESNOSTRE | Nom del cedent: Joan Carmona | Nom de la reemprenedora: Emma Torrents | Data de la transmissió: 23 d’octubre de 2017

1. Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa que s’ha cedit recentment i quin tipus d’innovació es vol fer? 

C: L’Empresa es dedica a la distribució d’amenitats, és a dir, un estoig amb un original disseny i una selecció de productes gastronòmics catalans i mediterranis. És un producte que s’ofereix com a regal de benvinguda a reunions, a clients d’hotels, a presentacions, convencions...

R: Volem potenciar i ampliar el projecte. Buscarem nous clients, noves possibilitats de negoci i farem un nou disseny del packaging.

2. Per què va decidir posar-la a la venda i vostè comprar-ho? 

C: Vaig haver de posar a la venda el negoci perquè no li podia donar aquest impuls que necessita.

R: Vull implementar nous reptes i introduir nous projectes i el concepte de Esnostre hem va cridar molt l’atenció i penso que té molt potencial.

3. Quin servei els li ha ofert Reempresa?  Per què varen decidir adreçar-se al servei?

C: El servei de Reempresa m’ha ofert assessorament en tot el procés de venda del meu negoci. M’han posat en contacte amb persones interessades i han fet seguiment de tot el procés amb l’Emma.

R: Vaig contactar amb Reempresa a través d’una sessió que es va fer a l’oficina del SOC  (Servei d’Ocupació de Catalunya) i em va semblar molt interesant el fet de continuar un negoci que estigui en funcionament en comptes de crear-lo des de zero. També vaig veure l’anunci del 012 i hem vaig decidir a donar-me d’alta.

4. Com ha estat els procés de matching i les negociacions? Quina durada van tenir?

R: Tot el procés ha estat molt fàcil i àgil. Em vaig donar d’alta a l’oficina de Reempresa de l’IMPO de Badalona i el procés es va fer a l’oficina de Reempresa de Barcelona Activa. Hem tingut tota la informació de forma molt clara.

C: Hem fet 3 reunions en unes 3 setmanes. S’ha intentat agilitzar el procés per no repercutir a l’activitat i afavorir la continuïtat.

5. Vostè va crear la seva activitat empresarial i sap els esforços que suposa la posada en marxa de la mateixa. Com valora que ara un emprenedor pugui convertir-se en reemprenedor, estalviant-se així tota la fase de creació?  Quins consells li donaríeu a un possible nou reemprenedor, què li diríeu? 

C: És una opció molt útil. En el meu cas, la fase de creació va ser molt complexa, vaig fer estudis de viabilitat del negoci, es va analitzar el producte, el mercat, la competència i els potencials clients... S’ha de tenir iniciativa per agafar un negoci en funcionament.

R: Jo animaria a un nou reemprenedor a participar del procés de Reempresa, ja  que tens la seguretat de que tens un professional al darrere i que estàs assessorat en tot moment.