Sala de Prensa

Reempresa guanya el Premi Europeu de Promoció Empresarial 2017 que atorga la Comissió Europea

Sala de Prensa - 24/11/2017

El Centre de Reempresa de Catalunya ha estat la iniciativa guanyadora en la categoria que premia a les iniciatives que treballen per la millora de l'entorn empresarial.

Leer más


Reempresa calcula que aproximadament 9 de cada 10 empreses venudes a través del servei continuen actives i el 76% han mantingut o fet créixer la facturació després de la seva compra.

Leer más


Reempresa ha aconseguit també aquest 2017 el Premi Europeu de Promoció Empresarial que atorga la Comissió Europea.

Leer más


Tant Transeo com el president del CDR van acordar la necessitat de compartir bones pràctiques a nivell regional i nacional i desenvolupar plans d'acció i ecosistemes per donar suport de manera eficient a la transmissió de petites i mitjanes empreses.

Leer más


L’acte, que va reunir a un centenar de participants entre empresaris i emprenedors, va estar coordinat conjuntament amb les àrees de promoció econòmica dels ajuntaments de Sabadell, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Barberà del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i de Cerdanyola del Vallès, en la seva qualitat de punts d’atenció de Reempresa.

Leer más


El Centre de Reempresa de Catalunya assisteix a la setena edició del BizBarcelona amb 5 conferències i el ja consolidat espai de matchings.

Leer más


Premsa RSS